pondelok 28. apríla 2014

Čas beží či uteká...

Krásny pondelkový slnečný deň je za mnou, tak som sa konečne dokopala k tomu, aby som tu prispela svojimi novými výtvormi.
Často tu zájdem, len s príspevkami to bolo biedne  a čas beží či uteká....

Takže len takto v skratke, niečo nové, uverejnila som to aj na svojom profile na FB a pridávam aj tu.

Sú to kabelky a obaly na mobily (skúšala som).
 

Kabelka s Eiffelovou vežou na priania a niečo elegantné v čierno-bielom prevedení, samozrejme, pripojila som aj menšiu peňaženku.


Táto fotka ma potešila, dostala som ju od Lenky, deka dávnejšie ušitá a k nej došité obliečky na vankúšiky pre malú princeznú.

A toto je priznám sa nekvalitná fotka z mobilu, ale ináč sa nedalo (a to keby ste ma videli z akej pozície som to fotila, tak smiechu by ste sa nezdržali).
Zadanie bolo pre mladého pána čo žije Simpsonovcami. Je to deka na dvojposteľ, obaja Simpsonovci sú zväčšovaní z A4 na cca 120 cm na výšku a naaplikované jednotlivé kúsky postupne.
Už sa z nej tešia v Prahe.

A toto bola taká rýchlovka, šila sa super.

                                  


Tak to by bolo na dnes všetko, sľubujem, že sa polepším vo vkladaní nových vecí (aj fotky už by mali byť kvalitnejšie, mám nový foťák, ale zrkadlovka to zatiaľ nie je, to bude časom).

Užite si krásne jarné dni, a nasávajte tú krásu, na svete je toľko nádhery, len treba pozerať.
Ďakujem za návštevu. :)







2 komentáre:

  1. Alenka obdivujem tvoju prácičku. Krásne si to pošila. Hneď prva peňaženka ma nádhernu látku a taška z koženky s pruhmi ma zaujímavý strih a vraj rýchlovka, mne príde trošku zložita :-) Pozdravujem a prajem krásne dni.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zas samé krásne vecičky :-D
    Páči sa mi tá čierno biela elegantná kabelka, už nejaký čas uvažujem nad ušitím niečoho podobného

    OdpovedaťOdstrániť